انواع روش‌های کاشت ناخن به همراه معرفی بهترین مراکز

انواع روش‌های کاشت ناخن به همراه معرفی بهترین مراکز

27 مرداد 1398

‌داشتن دستانی زیبا، ناخن‌های زیبایی را می‌طلبد. کاشت ناخن همواره در بین خانم‌ها طرفداران زیادی دارد. دیزاین ناخن امری است که در جوامع امروزی بیشتر دیده می‌شود. ما روزانه تبلیغ‌های زیادی از انواع کاشت ناخن را می‌بینیم، همانطور که روز به روز به تعداد سالن‌های زیبایی اضافه می‌شود به همان میزان هم مراکز کاشت ناخن در حال افزایش هستند.


به چه کسانی کاشت ناخن توصیه می‌شود؟


برخی از افراد برای زیباتر شدن ناخن‌هایشان به سراغ کاشت ناخن می‌روند. حتی اگر ناخن‌هایشان دچار مشکل باشند یعنی ظاهر خوبی نداشته باشند و ضعیف و یا شکننده باشند، یا حتی بسیاری از خانم‌ها که عادت به جویدن ناخن‌هایشان دارند برای یکبار هم که شده به سراغ کاشت ناخن می‌روند. البته اگر شما جزو آن دسته از خانم‌ها هستید که بیماری عفونی یا قارچی دارید توصیه میکنم از کاشت ناخن صرفه‌نظر کنید چرا که نمی‌توانید روند پیشرفت بیماری‌تان را مشاهده کنید. نکته قابل توجه این است که کاشت ناخن همانند بسیاری از خدمات آرایشگاهی نیاز به مراقبت و بهداشت دارد، چنانچه بهداشت شما ضعیف باشد باعث می‌شود زیر ناخن‌های‌تان قارچ تشکیل شود. پس حتما اصول مراقبت ناخن پس از کاشت را از آرایشگرتان جویا شوید.


انواع کاشت ناخن


کاشت پودری: در حال حاضر بهترین روش در بین کاشت ناخن، کاشت ناخن پودری است که مناسب‌ترین و بهترین روش می‌باشد، زیرا ناخن حالت طبیعی خود را از دست نخواهد داد. البته ناگفته نماند که این روش به مهارت ناخن‌کار بستگی دارد. روش انجام این کار به این شکل است که ابتدا ناخن مصنوعی را از ابتدای ناخن می‌چسبانند و به اندازه‌ای که مدنظر است کوتاه می‌کنند. بعد از آن محلول ضد قارچ و سپس شروع به زدن مواد کاشت روی ناخن می‌کنند. در نهایت باید ناخن‌ها سوهان کاری دقیق شوند تا فرم نهایی را به خود بگیرند. در این روش که زمان زیادی را به خود اختصاص می‌دهد برای افراد کم حوصله پیشنهاد نمی‌شود چرا که در هر بار ترمیم حدود 1 الی 1:15 ساعت زمان می‌برد و بیشترین وقت به انجام سوهان‌کشی اختصاص داده می‌شود. 

کاشت قالبی: همانطور که از اسمش مشخص است از قالب برای کاشت ناخن استفاده می‌شود. ابتدا مواد کاشت را روی ناخن مصنوعی و سپس محلول ضد قارچ و در آخر ناخن مصنوعی را روی آن قرار می‌دهند و برای مدتی فشار می‌دهند تا خوب بچسبد.این نوع کاشت در واقع بی‌کیفیت‌ترین روش در بین روش‌های کاشت می‌باشد چرا که نیاز به سوهان کشی ندارد، مواد بیشتری نیز مصرف می‌شود و ماندگاری کمتری دارد.

کاشت ژله‌ای: روش کار به این صورت است که ابتدا محلول ضد قارچ، سپس مواد ژل را روی ناخن‌ها می‌زنند و آن‌ها را در دستگاه یووی که باعث می‌شود ژل‌ها زودتر خشک شوند قرار می‌دهند. نحوه‌ی کاشت ژله‌ای مشابه کاشت پودری است تنها تفاوت این دو روش در موادی است که استفاده می‌کنند. همانطور که گفتیم کسانی که عادت به جویدن ناخن دارند نیز به سراغ کاشت ناخن می‌روند تا بتوانند این عادت را از خود دور کنند به دلیل اینکه موادی که در این نوع کاشت ناخن استفاده می‌شود بدمزه است، بنابراین روش مناسبی برای این گروه از افراد محسوب می‌شود.

  • نکته: اگر از این دسته از افراد هستید که به مواد کاشت ناخن حساسیت دارید باید هر چه سریع‌تر کاشت ناخن‌تان را بردارید.

کاشت میکس: در این روش از ترکیب دو نوع کاشت پودری و ژله‌ای استفاده می‌شود. ابتدا محلول ضد قارچ بر روی ناخن زده می‌شود. سپس از روش کاشت پودری استفاده می‌کنند. در مرحله بعد سوهان کشی و سپس یک لایه‌ای از ژل روی ناخن گذاشته می‌شود و آن را داخل دستگاه یووی می‌گذارند تا خشک شود. این روش کاشت ناخن علاوه بر زیبایی و استحکام، ‌از نظر هزینه گران‌تر از روش‌های دیگر است. 

کاشت فرنچ: کاشت فرنچ به دو شیوه قابل اجراست: دائمی ‌و موقت. در کاشت دائم از ژلی که بصورت فشرده است یا از پودر آکریلیک طرح لبخند ایجاد می‌شود. در انتهای کار از آکریلیک کلیر (صورتی ملایم) برای پوشاندن ناخن استفاده می‌شود.

کاشت مرمریت: شاید خیلی از افراد تعجب کنند که کاشت مرمریت هم وجود دارد! مرمریت در واقع یک تکنیکی است که در کاشت ناخن مورد استفاده قرار می‌گیرد. از سنگ ریزه‌های زیبا در طراحی ناخن استفاده می‌شود که بسیار چشم نواز است. بطور کلی تکنیک مرمریت از انواع کاشت پودری محسوب می‌شود.

کاشت سیلک: اگر می‌خواهید که ناخن‌های طبیعی داشته باشید و از شکنندگی ناخن‌های خود ضعف می‌برید پیشنهاد ما به شما استفاده از این روش کاشت ناخن است. هر چند که این روش کاشت در مراکز کاشت ناخن بسیار مرسوم نمی‌باشند. همانطور که از اسمش مشخص است از سیلک یا ابریشم برای کاشت ناخن استفاده می‌شود. ابتدا ناخن‌ها سوهان، سپس یک لایهایی از جنس ابریشم روی ناخن قرار می‌گیرد و در آخر برای محکم کردن صدف ناخن از چسب مخصوص استفاده می‌شود. در این روش می‌بایست در هر مرحله از فیکس کننده استفاده شود.

کاشت فیبر: این روش کاشت مانند سایر کاشت‌های دیگر است بجای استفاده از ناخن مصنوعی، از ریشه گیاه روی ناخن استفاده می‌شود. این کاشت که به کاشت گیاهی معروف است بیش از 10 سال قدمت دارد. همانطور که از اسمش مشخص است از الیاف گیاهی مثل ابریشم یا فایبرگلاس و یا پارچه‌های دیگر استفاده می‌شود. در این روش بدلیل اینکه فیبرها نازک هستند از استحکام کمتری نسبت به روش پودری برخوردارند. البته این روش آسیب کمتری به ناخن می‌زند و مانع رشد مجدد ناخن‌ها نمی‌شود. اگر شما جزء آن دسته از خانم‌هایی هستید که به شکل مداوم دست‌تان در تماس با آب است بهتر است که از این روش کاشت استفاده نکنید چرا که ابریشم و یا فایبرگلاس آب و رطوبت را به خود جذب می‌کنند و باعث می‌شود که به ناخن شما آسیب وارد کند.

کاشت دیپینگ: در این روش ابتدا سطح ناخن تا حدی که براقیت سطح ناخن از بین برود سوهان کشیده می‌شود (البته نباید در حدی باشد که صدف ناخن آسیب ببیند). سپس ناخن مصنوعی را با چسب به ناخن وصل کرده و برای مدتی نگه می‌دارند که کاملا خشک شوند. سپس ناخن به اندازه دلخواه کوتاه و از محلول ضد قارچ استفاده می‌شود. بعد از انجام این مرحله، پرایمر را به ناخن زده و تا خشک نشده، ناخن را سریعا به شکل عمودی وارد پودر می‌کنند. اضافه‌های پودر گرفته شده و پرایمر را روی ناخن می‌زنند. همین مراحل را بین 3 تا 5 بار تکرار می‌کنند تا به ضخامت دلخواه برسند. سپس سوهان کشی را انجام می‌دهند و در آخر از تاپ شاین برای براق شدن ناخن استفاده می‌کنند. نکته مهم این است که قبل از تاپ شاین ابتدا بایستی بافر کشی انجام شود.

کاشت بیبی بومر: این نوع کاشت یک‌ هایلایتی زیبا در ناخن ایجاد می‌کند، یعنی از دو رنگ برای ابتدا و انتهای ناخن بصورت همزمان استفاده می‌شود. هنگامی که رنگ‌ها هم مرز می‌شوند محو می‌گردند. روش کار به این شکل است که ابتدا ناخن را سوهان کشیده و یک لایه ژل بیس برای زیر سازی ناخن استفاده می‌شود. سپس ناخن‌ها را در دستگاه یووی قرار داده تا کاملا خشک شوند. در این مرحله از پودر بیبی بومر سفید در سر ناخن‌ها استفاده می‌شود تا به سمت ریشه ناخن ادامه پیدا کند (بایستی رنگ آن محوتر شود). سپس پودر هلویی را از ریشه به سمت سر ناخن می‌کشند. ناخن در دستگاه یووی قرار داده می‌شود. در نهایت باید به ناخن‌ها سوهان، سپس تاپ کات و مجدد درون دستگاه یووی گذاشته شود.


برخی از مراکز کاشت ناخن تهران


کاشت ناخن ونک در گاندی جنوبی
کاشت ناخن بانو هلیا در جنت آباد
کاشت ناخن سایه در شهرک غرب، سعادت آباد تهران
کاشت ناخن برترینها در اندرزگو
کاشت ناخن الماس در نیاوران
کاشت ناخن ملینا در نارمک
کاشت ناخن شیری در پاسداران تهران
کاشت ناخن لاک در نارمک


برخی از مراکز کاشت ناخن اصفهان


کاشت ناخن ونوس بیوتی در شیخ صدوق شمالی 
کاشت ناخن بیوتی در بزرگمهر اصفهان 
کاشت ناخن ترانه در مشتاق اول 
کاشت ناخن بهار در هزار جریب 
کاشت ناخن هاله در پروین اصفهان 
کاشت ناخن نارسیس حنایی در چهارباغ بالا 
کاشت ناخن ایرسا در چهارراه پلیس 
کاشت ناخن بانوی خاص در وحید 
کاشت ناخن مرجان در مشتاق اول 

بیشتر بخوانید: ۷ نکته قابل تامل کاشت ناخن پودری

مطالب مرتبط