۷ نکته قابل تامل در رابطه با کاشت ناخن پودری

۷ نکته قابل تامل در رابطه با کاشت ناخن پودری

07 شهریور 1398

حتما تا به حال در صفحات مجازی، شاهد مطالب یا فیلم‌هایی در رابطه با کاشت ناخن پودری بوده‌اید و دیده‌اید که چطور برای کاشت ناخن، انگشتان‌شان را در ظرف پودر فرو می‌برند! شاید به نظرتان کاشت پودری جالب‌تر از کاشت ژله‌ای باشد. اما این سوال مطرح می‌شود که عملکرد کاشت پودری چیست و آیا واقعا بهتر از کاشت ژله‌ای عمل می‌کند؟

۱. ظاهر ناخن: کاشت پودری ظاهری ملایم‌تر و لطیف‌تری به ناخن‌ها می‌دهد.

۲. نحوه تثبیت: در کاشت پودری برای تثبیت بیشتر، به جای استفاده از دستگاه یو وی از درزگیرهای ویژه‌ای استفاده می‌شود. پس دیگر نگران عوارض امواج یو وی نباشید. 

۳. سهولت در استفاده: در فرآیند کاشت پودری نیاز به دقت و حساسیت بیش از حد ناخن‌کار نیست، زیرا زمانی که ناخن‌تان با پودر برخورد می‌کند فقط به مواد درزگیر می‌چسبد، نه به پوست اطراف ناخن‌.

۴. میزان دوام: کاشت پودری از نظر ماندگاری چیزی بین ژل و آکریلیک است. در واقع کاشت پودری در مقایسه با ژل مقاومت بیشتر و در مقایسه با آکریلیک مقاومت کمتری دارد. در واقع این نوع کاشت می‌تواند تا بیش از یک ماه دوام داشته باشد بخصوص اگر رطوبت آن حفظ شود.

۵. در دسترس بودن: در همه سالن‌ها کاشت پودری انجام نمی‌شود. البته شاید دلیلش ریسک بالای انتقال بیماری در این روش می‌باشد. تصور کنید افراد زیادی دست‌شان را در یک ظرف پودر مشترک فرو می‌برند! شاید ایمن‌ترین راه این است که هر فردی ظرف پودر و سایر ملزومات شخصی‌اش را به همراه داشته باشد یا ناخن‌کار به جای فرو بردن ناخن مشتریان در ظرف، پودر را مستقیما روی ناخن بریزد.

۶. برداشت ناخن: گرچه خودتان هم می‌توانید در منزل ناخن‌تان را ریمو کنید اما توصیه می‌شود این کار را در مراکز کاشت ناخن انجام دهید زیرا بسته به نوع چسبی که برای تثبیت پودر استفاده شده است (که عموما از چسبی با پایه سیانوآکریلات استفاده می‌کنند) لازم باشد ناخن در مدت زمان بیشتری در استون قرار بگیرد.

۷. عوارض کاشت ناخن پودری: عوارض این نوع کاشت در مقایسه با ژل و آکریلیک، کمتر و یا بیشتر نیست. البته ویژگی مهم این روش، همان طور که به آن اشاره شد عدم نیاز به دستگاه یو وی است. در نهایت اگر به دنبال کاشتی هستید که برای انجام کارهای روزمره احساس سختی نکنید و همینطور نگرانی کمتری بابت آسیب‌پذیری ناخن‌هایتان داشته باشید این کاشت برای‌تان مناسب‌تر است. فقط به این نکته دقت کنید که ناخن‌هایتان باید هر ماه ریمو شوند.

بیشتر بخوانید: انواع روش‌های کاشت ناخن به همراه معرفی بهترین مراکز

مطالب مرتبط