چشمها نقش مهمی در زیبایی صورت دارند. از این رو خانمها برای زیباتر و خوش حالتتر کردن چشمهایشان از روشهای مختلفی استفاده میکنند که برخی موقتی و برخی دائمیاند. استفاده از محلول و سرمهای تقویتی مژه که در داروخانهها موجود است راهی برای پرپشت کردن مژههاست ولی این روش ممکن است زمانبر باشد تا نتیجهی دلخواه حاصل شود. روشهای خانگی بسیاری هم برای تقویت مژه موثر هستند مثلا استفاده از روغن زیتون، روغن کرچک که قبل از خواب باید روی مژههای تمیز پوشیده شود و صبحها با آب گرم شسته شود. این روش نیز مانند روش بالا برای رسیدن به نتیجهی دلخواه کمی زمان بر است. یکی دیگر از روشها استفاده از ریملهای حجم دهنده مژه میباشد که آن هم موقتی و برای چند ساعت تا یک روز پاسخگوی نیازتان است. استفاده از مژههای مصنوعی که در فروشگاههای آرایشی در دسترس میباشند نیز راه حلی برای داشتن مژههایی زیبا و پرپشت است. طرز استفاده آن به این شکل است که پشت مژه مصنوعی را چسب زده و برای نصب راحت آن از موچین استفاده کنید و آن را به مژه بالایی خود بچسبانید. در صورت بروز حساسیت (قرمزی ) آن را از مژههایتان جدا کنید. روشهای فوق همگی موقتی هستند بنابراین اگر به دنبال راهی هستید که زودتر به نتیجه دلخواه برسید میتوانید کاشت و یا اکستنشن مژه را که نسبت به روشهای فوق ماندگاری بالاتری دارند را امتحان کنید.
کاشت مژه (دائم)
در این روش پر کردن فواصل بین تارهای مژه با تارهای مو به شکل دائمی میباشد که به پرتر دیده شدن آن کمک زیادی میکند. کاشت مژه توسط متخصص زیبایی و یا پزشک به این شکل انجام میشود که تعدادی از فولیکولهای مو که از پشت سر بیمار جدا میشود (و پس از اینکه پلک خراش داده شد) را به داخل پلک پیوند میزنند. این روش برای کسانی که به صورت مادرزادی دچار کمپشتی مژه هستند و یا مژههای آنها سوخته است و نمیخواهند از مواد آرایشی استفاده کنند مناسب میباشد. به این نکته دقت کنید که موی پیوند داده شده رشد طبیعی دارد. این روش حدود 2 ساعت زمان میبرد و با بیهوشی موضعی قابل انجام است.
اکستنشن مژه (موقت)
در این روش که در سالنهای زیبایی انجام میشود مژههای مصنوعی (از جنس ابریشم، موی سمور و یا موی انسان) دانه به دانه به تارهای مژه با چسب مخصوص چسبیده میشود تا مژهها پرتر دیده شوند و چشمانی حالتدار برای شخص ایجاد کند، این روش دائمی نیست. شاید این سوال برایتان پیش آمده باشد که ماندگاری اکستنشن مژه چقدر است؟ ماندگاری مژه بسته به کیفیت مواد به خصوص چسب مژه، دقت اکستنشن کار و مراقبت فردی بین 2 تا 6 هفته متغیر میباشد. حمام کردن، شستن صورت به ویژه شنا کردن (به خاطر ماندن زیاد در آب) به مرور زمان باعث تخریب اکستنشن مژه میشود که در این صورت به ترمیم مژه (در فواصل بین دو هفته) نیاز دارید.
تکنیکهای پرکاربرد در کاشت مژه
کاشت مژه نامرئی: این روش کاشت در بین خانمها طرفداران زیادی را به خود اختصاص داده است، چون از موی طبیعی برای انجام این کار استفاده میشود. با این روش نیازی به استفاده از مواد آرایشی برای زیباتر شدن چشمها نیست.
کاشت مژه ابریشمی: همانطور که از اسمش مشخص است از ابریشم برای کاشت مژه استفاده میشود. این کاشت نیز مانند کاشت نامرئی بصورت طبیعی است و برای افرادی که به هر دلیل مژههای کم پشتی دارند مناسب است. در این روش تارهای ابریشمی با چسب مخصوص روی پلک قرار داده میشود.
کاشت مژه تار به تار: در این روش از مژههای مصنوعی برای پر کردن فواصل بین مژهها استفاده میشود که بهتر است برای انجام اینکار از یک متخصص در این زمینه که مهارت و تجربهی کافی دارد کمک بگیرید.
کاشت مژه سه بعدی: در این روش لابهلای هر تار مو، 3 تار مو کاشته میشود که مژهها حجیمتر شوند. برای آن دسته از افراد که میخواهند مژههایشان ماندگاری بالاتری داشته باشد این تکنیک پیشنهاد میشود، زیرا در این روش به ریشه مژه آسیب نمیرسد و مژهها رشد طبیعی خود را خواهند داشت. بعد از کاشت، مژههایی که باقی ماندهاند آسیب نمیبینند ولی مژههای جدید ریزش پیدا میکنند که امری طبیعی است و پس از مدتی دوباره به رشد خود ادامه میدهند.
توجه! اگر به هر دلیلی از مژههای خود راضی نبودید به آرایشگاهی که برایتان اینکار را انجام داده است مراجعه کنید تا اکستنشن کار با استفاده از محلول حذف کننده، مژههای اضافه را برایتان بر دارد. اینکار نیازمند مهارت خاصی است بنابراین توصیه میشود که آن را در خانه انجام ندهید.
پاسخ به سوالات پرتکرار در این زمینه
1. آیا کاشت مژه عوارض دارد؟ بعضی از افراد ممکن است به چسب مژه حساسیت نشان دهند. اگر شما از آن دسته افراد هستید که به لاتکس حساسیت دارید پس مطمئنا به چسبی که برای کاشت مژه استفاده میشود نیز حساسیت نشان خواهید داد.
2. در هنگام اکستنشن مژه چه نکاتی رعایت شود؟ برای انجام کاشت مژه از افراد متخصص در این زمینه استفاده کنید اگر آن فرد متخصص نباشد ممکن است مژههای طبیعیتان را از دست بدهید.
- اگر چسب وارد چشمانتان شد ممکن است دچار عفونت چشمی شوید. پس حتما از آرایشگر خود بپرسید که آیا این چسب به چشمانتان آسیب میرساند یا خیر.
- اگر شما سابقه ابتلا به گل مژه را دارید ممکن است پس از چندین بار اکستنشن، ناراحتیتان حادتر شود. در واقع گل مژه یک عفونت حاد است که به علت ورود باکتری به بافت چربی درون پلک ظاهر میشود.
- افرادی که به دفعات زیادی از اکستنشن مژه استفاده میکنند مستعد ابتلا به گل مژه هستند.
مراکز کاشت مژه در تهران
کاشت مژه برترینها در ونک
کاشت مژه غزل در ستارخان تهران
کاشت مژه آناهید در زعفرانیه
کاشت مژه خاطره در شرک غرب
کاشت مژه عسل در پونک
کاشت مژه مهشید در نارمک
کاشت مژه سی مای در سعادت آباد تهران
کاشت مژه بانو شفیعی در غرب
کاشت مژه سیمای هانی در بلوار فردوس شرق
کاشت مژه مهسا در هفت حوض
مراکز کاشت مژه در اصفهان
کاشت مژه بیوتی در شریف واقفی
کاشت مژه مژگان در شیخ صدوق شمالی
کاشت مژه ونوس بیوتی در شیخ صدوق شمالی
کاشت مژه خانم طلا در هشت بهشت شرقی
کاشت مژه We در ملک شهر اصفهان
کاشت مژه مرجان در مشتاق اول
کاشت مژه عروس غرب در بهارستان اصفهان
بیشتر بخوانید: آموزش صحیح ریمل زدن(آموزش گام به گام تصویری)